Maria Bingo

Om du är ute efter en Bingosajt som satsat på att skapa en härlig miljö? Då är Maria Bingo ett riktigt bra ställe att spela på. De erbjuder dessutom stora jackpots vilket självklart lockar många bingospelare.

Du kan spela tillsammans med andra eller spela själv. Om du väljer att spela tillsammans med andra finns det flera olika varianter, allt från Snabb Bingo till Skandinavisk SuperBingo. Du kan lätt se vilka bingospel som är på gång, vilken valuta, pris per bricka, vinstpott och vilken jackpott det är.

En annan anledning till att välja Maria Bingo är att det finns mycket och bra information på sidan om hur du kommer igång med att spela. Det går fort att registrera sig och sätta in pengar och när du väl valt en bricka tar det inte lång tid innan du ”kommit in” i spelet. Maria Bingo har en snygg och trevlig tilltalande layout som lockar på sajten. Översikten man får över kommande spel är också en bra hjälp för dig som letar efter de högsta vinsterna och jackpotsen.

När du valt det spelrum som du vill spela i, öppnas det spelrummet i en ny ruta. Här kan du välja den/de bingobricka/brickorna du vill ha. Under spelets gång kan du hela tiden se hur många nummer du har kvar till att få bingo. Du får de dragna bingonumren upplästa i dina högtalare, kan låta numren automarkeras och så vidare. Det finns möjlighet att lägga till vänner i en vänner-lista för att sedan hålla kontakten i framtiden. Självklart kan du chatta under spelets gång. Förutom allt detta kan du under spelets gång spela mini-slots med insatserna; 1kr, 2kr, 5kr eller 10kr.