Bingotips!

Det finns alltså nästan hur många bingosajter som helst, därför kan det vara lite svårt att välja om man inte redan har en favorit. Då kan detalltid vara bra och kännas tryggt att ha en liten förslagslista att titta på från dem som har koll, och det har vi.

Här presenterar vi en lista över de bingosajter som vi gillar och berättar kort om varje:

Maria bingo

Maria bingo erbjuder bingo och ett riktigt bra community som är inriktat på kvinnor. Hos dem spelar du bingo på nätet tillsammans med dina vänner och umgås på samma gång. Maria bingo erbjuder det största bingo-communityt i världen speciellt riktat till kvinnor och har allt från 75-bollarsbingo till Mönsterbingo.

Betson bingo

På Betsons bingosajt kan du både spela bingo och chatta i bingochatten, du får 100 % insättningsbonus på din första insättning. Här hittar du de roligaste bingospelen som verkligen kan förgylla din dag, prova på allt från Mönsterbingo till Multibingo.

Best bingo

Best Bingo erbjuder dig som spelare en riktigt bra upplevelse när du spelar bingo hos dem. Deras sida används främst av spelare från Sverig men det går även att välja det språk och den valuta du själv vill ha. Om du gillar att spela lotto så kommer du att älska att spela bingo på Best Bingo. De erbjuder inte bara stora jackpots, utan även fantastiska kampanjer och flera olika spel, även chatt, spelautomater och spelet keno.

Min bingo

Att spela på Min Bingo kan vara både roligt och spännande. Det är dessutom ett bra sätt att möta nya människor samtidigt som du kan vinna stora pengar. När du spelar hos Min Bingo kan du alltid känna dig trygg, och säker i ditt spelande. Detta eftersom de erbjuder en säker bingo sajt med säkra betalningar.

Expekt bingo

Expekt bingo trycker mycket på spänning i vardagen och att det ska vara roligt att spela Bingo online. Hos dem kan du pröva lyckan i chattspel, sidospel eller i massor av olika Bingospel med dagliga Jackpottchanser. Här kan du även umgås med vännerna i något av chattrummen. Allt är öppet dygnet runt.